Jesteś tutaj
Dom > Nowości > CZEKOLADA KAKAOWO-ORZECHOWA Z PISTACJAMI

CZEKOLADA KAKAOWO-ORZECHOWA Z PISTACJAMI

CZEKOLADA KAKAOWO-ORZECHOWA Z PISTACJAMI ?

Składniki:
-40 g oleju kokosowego
-1 łyżeczka kakao
-3 płaskie łyżki erytrytolu
-35 g masła orzechowego
-10 g pistacji

Sposób przygotowania:
Olej kokosowy rozpuścić razem z masłem orzechowym. Dodać kakao i zmielony erytrytol. Całość przelać do małej foremki lub pudełka wyłożonego papierem do pieczenia i posypać pistacjami. Włożyć do lodówki. Można też włożyć do zamrażalki, wtedy czekoladka szybciej zastygnie i będzie można ją schrupać ?

 

Smacznego 🙂

Dodaj komentarz

Bądź pierwszy!

Powiadom o
avatar
wpDiscuz
Do góry